2023-2024 навчальний рік

Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 30.08.2023 року №481, постановою Кабінету Міністрів України від 28.07.2023 року №782 “Про початок навчального року під час воєнного стану в Україні”, враховуючи листи МОН України від 21.08.2023 №1/12490 “Про окремі питання діяльності закладів дошкільної освіти у 2023/2024 навчальному році”, з метою забезпечення максимально можливої безпеки освітнього процесу, розпочати новий 2023/2024 навчальний рік у закладах освіти з 01.09.2023 за дистанційною формою навчання з використанням доступних технічних можливостей та з урахуванням безпекової ситуації на території. 

Які чудові українські діти…
Бо в їхніх душах сонечко живе!
А в кожнім серці є любов і ласка,
Та щира і велика доброта.
Живе у душах дивовижна казка,
І людяність звичайна і проста.


Діти - це наше майбутнє, тому дуже важливо покращувати умови їх освітнього процесу.
Ми висловлюємо слова подяки Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та Тайваню за надане технологічне обладнання у вигляді холодильної шафи!



Зі святом, з Днем вишиванки!








9 листопада українці у всьому світі відзначають надзвичайно важливе свято – День української писемності та мови.
Рідна мова - це мова, що першою засвоюється дитиною і залишається рідною та зрозумілою на все життя. Рідною прийнято вважати мову нації, мову предків, їх духовне надбання, також рідною мовою називають мову її народу. З кожним роком українська мова розквітає: носіїв рідної мови стає дедалі більше, молодь все частіше популяризує українську в соцмережах та спонукає до її вжитку у мовленні.

Друзі, говорімо українською, думайте українською, вчіть українську та шануйте її!


ВДЯГНИ СВОЮ ЧУДОВУ ВИШИВАНКУ





Робота експертної групи. Контроль за організацією харчування в ДНЗ.

Немає коментарів:

Дописати коментар